Kategori produk
Hubungi kami

Tel: 0086-592-5337835/5337836

Perkhidmatan Faks: 0086-592-5337838

E-mel: sales@lianyustone.com

Gerombolan. & WhatsApp: 0086-13859958030

Alamat: Unit 25A, bangunan A, Zhongxin Plaza, Utara Hubin Road, Xiamen, China

Hotline khidmat
0086-592-5337836
Tiruan tulen warna Home Depot kuarza kounter

Tiruan tulen warna Home Depot kuarza kounter

CountertopsQuartz kuarza buatan tulen warna Home Depot yang kedua paling banyak mineral dalam Kerak bumi benua, selepas feldspar. Ia terdiri daripada satu rangka kerja yang berterusan SiO4Silicon-o

Maklumat produk

Batu Lianyuxing merupakan salah satu daripada China tiruan warna tulen depot rumah kuarza kounter pengilang dan pembekal yang terbaik, selamat datang untuk menyemak harga pukal tiruan warna tulen depot rumah kuarza kounter dengan kami dan dapatkan sampel percuma daripada kami, atau borong harga yang terbaik dan berkualiti tinggi popular fesyen dan dijual panas dan tiruan warna tulen depot rumah kuarza kounter fabricator dari kami.

Tiruan tulen warna Home Depot kuarza kounter

Kuarza adalah kedua paling banyak mineral dalam Kerak bumi benua, selepas feldspar. Ia terdiri daripada sebuah rangka kerja berterusan SiO4

Silikon-oksigen tetrahedral, dengan setiap oksigen yang dikongsi bersama antara dua tetrahedral, memberi SiO2 keseluruhan formula satu.

Batu kuarza – salah satu alam semula jadi mineral paling sukar - dan melalui revolusi teknologi, kami telah mencipta bahan permukaan ini moden, semulajadi, dan hijau. Batu kuarza buatan-berliang, tahan kotor, dan praktikal adalah penyelenggaraan percuma. Ia adalah pilihan yang sesuai, paling praktikal untuk aplikasi dalaman komersil dan kediaman.

Batu kuarza buatan:

Kuarza buatan disintesis dengan ketulenan tinggi asid-dibasuh 93% batu kuarza, 7% bahan polimer dan sejumlah kecil pigmen organik di bawah keadaan vakum dan melalui Heterogen belat bahan teknologi.

Juga dikenali sebagai marble batu Kejuruteraan, tiruan adalah gabungan marblepowder, resin dan pigmen lakonan menggunakan oscillation vakum itu untuk membentuk blok. Papak kemudian dihasilkan oleh memotong, mencanai, dan penggilap. Somefactories telah membangunkan sebuah khas, kelikatan rendah, tinggi-kekuatan poliester damar untuk meningkatkan kekerasan, kekuatan, dan gloss dan mengurangkan waterabsorption.


Kelebihan kami

(1) warna dan corak seragam, elakkan warna angka lakaran yang fotorealistik.

(2) kekerasan & pepejal, tetapi lebih ringan daripada batu semulajadi.

(3) tinggi awal, rintangan asid, Sinaran bebas, Anti Zaleha, mudah dibersihkan.

(4) air rendah absorptivity

(5) tahan lama dan tidak retak urat

(6) serupa dengan marmar semulajadi.

Hot Tags: warna tulen tiruan depot rumah kuarza kounter, China, pengilang, pembekal, kilang, borong, murah, pukal, popular, fabricator, fesyen, harga terbaik, berkualiti tinggi, dijual Panas, sampel percuma
Barangan yang berkaitan
Siasatan